Multi Marketeers ontplooit sinds 2003 diverse activiteiten op het gebied van strategie, innovatie, marketing, communicatie en content creatie.

Het doel van ons werk is onder meer om mensen te activeren en te bewegen tot participatie, om bewustzijn en positieve verandering te stimuleren, of om meer zichtbaarheid en spraakmakende publiciteit te bewerkstelligen.

Onze mensen kenmerken zich door een creatieve, doelgerichte en betrokken houding. Bij onze diensten op het gebied van strategie en communicatie maken wij gebruik van de laatste inzichten.

Wij onderscheiden ons door een nuchtere en duurzame aanpak, en zijn er dan ook niet op uit om veel kostbare communicatiemiddelen te ontwikkelen. Onze experts kijken juist naar wat er al is: welke partners, platformen, kanalen en campagnes zijn er al waarbij die van onze opdrachtgevers goed aansluiten?

Deze unieke werkwijze zorgt voor een veel betere return on investment bij onze opdrachtgevers.

Diverse bekende merken en koplopers in de markt maken dan ook gebruik van ons strategisch advies om volgers en fans te krijgen, of laten door ons communicatie- en marketingacties en campagnes bedenken en uitvoeren om de organisatie te ontzorgen.

Wil je een gratis communicatiescan of eens brainstormen met ons over de mogelijkheden?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!