Effectieve destinatiemarketing (gebiedspromotie) en stimulering van het toerisme is van essentieel belang voor het imago en voor de economie en werkgelegenheid van een regio of stad. Dit gaat veel verder dan alleen het ontwikkelen of vernieuwen van een toeristische website en het opzetten van social en online marketing. De stakeholders in het gebied moeten immers de acties en campagnes (uit)dragen. Zonder de steun en de invloed van de belanghebbenden kunnen de gebiedspromotie activiteiten niet optimaal worden.

De mensen van Multi Marketeers zijn dan ook vaak actief als kwartiermaker en verbinder. Zij hebben veel ervaring met het opzetten, onderhouden en uitbouwen van een duurzame toeristische organisatie.

Zij brengen onder de naam City Marketeers al ruim 18 jaar de mogelijkheden van een gebied of stad in kaart, zorgen voor samenwerkingsverbanden en stimuleren de productontwikkeling van arrangementen die effectief zijn. Zij doen dit in opdracht van van diverse regio’s en gemeenten, waarbij zij onder meer oog hebben voor:

-Samenwerking ondernemers, gemeenten en toeristische en culturele organisaties
-Ontwikkelen van een netwerk van stakeholders die elkaar versterken
-Bekendheid en bewustzijn vergroten van de stakeholders over elkaars activiteiten en doelen
-SROI (Social return)
-Duurzaamheid locaties & Greenkey certificering
-Ontwikkelen van vaarroutes, fietsroutes en arrangementen
-Ontwikkelen van een gedragen toeristisch merk en thema in samenspraak met de stakeholders
-Ontwikkelen en uitdragen van marketingstrategie voor citymarketing, gebiedspromotie en destinatiemarketing

Onze mensen ontwikkelen sinds 1999 product-markt combinaties in samenwerking met ondernemers, waarbij wij zowel een één-op-één als een gezamenlijke aanpak hanteren. Daarom kiezen diverse opdrachtgevers voor City Marketeers, zoals amsterdam&partners (voorheem Amsterdam Marketing / iamsterdam), Regio Alkmaar, RBT KAN, IJmond Veelzijdig, gemeente Hollands Kroon, gemeente Waterland, gemeente Heerhugowaard, gemeente Aalsmeer, gemeente Schagen, en diverse anderen.

De brede expertise zetten wij in voor lokale en regionale overheden en organisaties die een belang hebben bij citymarketing (zoals RBT, VVV, ontwikkelingsbedrijf, ondernemersverenigingen, Kamer van Koophandel, en andere organisaties). Zoek je een toeristische kwartiermaker, een verbinder die alle partijen laat samenwerken in een gebied? Bel dan Miranda van Oostrom 06 4143 2866 of mail miranda@multimarketeers.nl. Bezoek ook de website www.citymarketeers.com voor diverse voorbeelden van onze toeristische projecten.