Duurzaam zijn en doen is al lang niet meer bijzonder. Je doelgroep krijgt de hele dag zoveel informatie, dat het moeilijk is om onderscheidend te zijn. Bureau MVO werkt met de nieuwste inzichten en mogelijkheden om jouw innovatieve en duurzame boodschap wél te doen doordringen. Zo activeren wij niet alleen jouw community, maar ook nieuwe volgers, fans en kopers.

Bureau MVO werkt mee aan diverse projecten in het kader van de energietransitie. Daarnaast hebben wij ook ruime ervaring met communicatie over de circulaire economie, denk aan circulaire producten, events of initiatieven. Ook sociale innovatie is een belangrijk thema, waarbij het draait om het sociaal en inclusief ondernemen met oog voor diversiteit. Bezoek onze website www.bureaumvo.nl voor diverse voorbeelden van onze projecten.