Sommige plekken mag je niet missen. Omdat ze uniek zijn in wat je er kunt zien, doen en beleven. En omdat er bijzondere mensen werken. Het zijn locaties die anders zijn dan anders. Als je er bent verschijnt er een glimlach op je gezicht.

Hier worden producten met veel liefde gemaakt. Je ervaart zelf hoe mooi het is om deze producten te mogen zien, voelen en proeven. Dit is waar Bijzonder Leuke Plekken voor staat: een unieke beleving die je niet snel meer vergeet.

Deze Bijzonder Leuke Plekken hebben de mensen van Bureau MVO geïnspireerd om dit platform te starten. Om al deze bijzondere locaties beter zichtbaar te maken. Omdat de mensen, de producten en de locaties het waard zijn. Hiervoor werken ze samen met zorgorganisaties die een sociale onderneming runnen: Fermento, Midgard, Esdégé-Reigersdaal en Landgoed Willibrordus/GGZ. Check nu de leeukste tips voor een bijzonder dagje weg
op onze websiet www.bijzonderleukeplekken.nl